divendres, 29 de març del 2019

DANSES EGÍPCIES


Hola, em dic Hamza Lhaskri i us parlaré del Projecte Egipte que vam realitzar els alumnes de 1r d’ESO. Vam començar el dimecres 13 de març de 2019. Jo vaig participar en el taller de Danses Egípcies.

El primer dia  vam seure i ens van explicar el projecte, ens van col·locar en grups, després entre els grups ens vam organitzar i vam escollir la cançó per fer la dansa. Després del pati vam anar al gimnàs per practicar la dansa el Mario i  jo vam agafar dos pals, la Naroa, l'Aitana i l'Ainara van agafar els mocadors de monedes. Després vam començar a practicar la dansa.

El segon dia vam començar assajant davant dels professors. Després vam fer una dansa conjunta i vam començar a practicar. Al dia següent havien de gravar-nos i ens van gravar fent el nostre ball. Després ho van fer els altres grups, ho van fer molt bé. Més tard ho hem fet tot el grup i ens van gravar, ens va sortir molt bé. Al final ens van donar la autoavaluació personal i en grup i ens van fer dos preguntes i ens van felicitar.

Opinió personal: Que aquest projecte em va agradar molt però ens cansàvem molt i el que més m'ha agradat ha sigut ballar descalços. He après a ballar millor.






1 comentari: